RENOVATIE

RENOVATIE
In het geval van een renovatie zullen we zowel de bestaande, als de nieuwe situatie in kaart brengen. Dit doen we o.a. door digitale scans van het gebouw en een artist impressie op basis van de wensen van de klant te maken. Een artist impressie geeft op voorhand een realistische weergave van hoe het een en ander er uit kan gaan zien, waarbij eventueel verschillende materialen kunnen worden bekeken. Op basis van de gemaakte keuzes kan vervolgens een kostenraming worden gemaakt. Tevens kunnen we de artist impressie gebruiken om het project te presenteren aan de Gemeente, met het doel een akkoord van de welstandscommissie te verkrijgen.

Los van dit traject kunnen we voor de VVE een financieringsplan opstellen, waarbij wordt gekeken naar de haalbaarheid van de realisatie. Hierin worden ook zaken meegenomen die in een verduurzamingstraject thuis horen. Zodra de financiering rond is en de goedkeuring er is kunnen we met de renovatie beginnen.

Opdrachtgever:


Architect:


Hoofdaannemer:


Kenmerken:


Materiaal:


Oppervlaktebehandeling;


Profiel/Relief:


Montagemethode:


Plaats:


Content

In het geval van een renovatie zullen we zowel de bestaande, als de nieuwe situatie in kaart brengen. Dit doen we o.a. door digitale scans van het gebouw en een artist impressie op basis van de wensen van de klant te maken. Een artist impressie geeft op voorhand een realistische weergave van hoe het een en ander er uit kan gaan zien, waarbij eventueel verschillende materialen kunnen worden bekeken. Op basis van de gemaakte keuzes kan vervolgens een kostenraming worden gemaakt. Tevens kunnen we de artist impressie gebruiken om het project te presenteren aan de Gemeente, met het doel een akkoord van de welstandscommissie te verkrijgen. Los van dit traject kunnen we voor de VVE een financieringsplan opstellen, waarbij wordt gekeken naar de haalbaarheid van de realisatie. Hierin worden ook zaken meegenomen die in een verduurzamingstraject thuis horen. Zodra de financiering rond is en de goedkeuring er is kunnen we met de renovatie beginnen.šŸ” 


Meer met