NIEUWBOUW

NIEUWBOUW
We zien vaak dat projecten, vanwege gebrek aan kennis over het product en de toepassingen, volgens de originele tekeningen worden uitgevoerd. Dat is zonde! Want dat gaat ten koste van de kwaliteit van het project. Wij hebben ons dan ook ten doel gesteld om met onze kennis het optimale uit een project te halen. Door ervaring met de materialen en toepassingen zijn we in staat om constructief een gevel zodanig te ontwerpen dat het geheel naar een hoger niveau kan worden getild, zonder dat dit kostentechnisch direct van invloed is.
Ons team is zo samengesteld dat we elkaar aanvullen om gezamenlijk, binnen budget, het hoogst haalbare te realiseren. We kijken daarom niet alleen naar de ontwerpeisen die er zijn, maar ook naar de eigenschappen van de materialen. Door slim te detailleren kunnen we heel veel vereenvoudigen, wat ervoor zorgt dat de montagetijd kan worden verkort en de performance stijgt. En dit alles binnen de ontwerpeisen die zijn gesteld door de architect.

Opdrachtgever:


Architect:


Hoofdaannemer:


Kenmerken:


Materiaal:


Oppervlaktebehandeling;


Profiel/Relief:


Montagemethode:


Plaats:


Content

We zien vaak dat projecten, vanwege gebrek aan kennis over het product en de toepassingen, volgens de originele tekeningen worden uitgevoerd. Dat is zonde! Want dat gaat ten koste van de kwaliteit van het project. Wij hebben ons dan ook ten doel gesteld om met onze kennis het optimale uit een project te halen. Door ervaring met de materialen en toepassingen zijn we in staat om constructief een gevel zodanig te ontwerpen dat het geheel naar een hoger niveau kan worden getild, zonder dat dit kostentechnisch direct van invloed is. Ons team is zo samengesteld dat we elkaar aanvullen om gezamenlijk, binnen budget, het hoogst haalbare te realiseren. We kijken daarom niet alleen naar de ontwerpeisen die er zijn, maar ook naar de eigenschappen van de materialen. Door slim te detailleren kunnen we heel veel vereenvoudigen, wat ervoor zorgt dat de montagetijd kan worden verkort en de performance stijgt. En dit alles binnen de ontwerpeisen die zijn gesteld door de architect.šŸ”  šŸ”¢


Meer met