ENGINEERING

ENGINEERING
Of het nou gaat om een renovatie of nieuwbouw project, door onze ervaring en visie zijn wij in staat om vanuit de techniek een vertaalslag te maken naar een beheersbaar en degelijk plan. Kreten als luchtdichtheid, energie neutraal en onderhoudsarm zijn hierbij dagelijks aan de orde.
Door gebruik te maken van digitale scans zijn we in staat om gebouwen foutloos in te lezen en vervolgens te vertalen naar bruikbare CAD bestanden. Deze worden verder uitgewerkt tot visuele presentaties, waaronder 3D impressies, om vooraf een beeld te krijgen van de uiteindelijke realisatie. Hierdoor kunnen we complexe projecten in pasklare brokken presenteren.

Opdrachtgever:


Architect:


Hoofdaannemer:


Kenmerken:


Materiaal:


Oppervlaktebehandeling;


Profiel/Relief:


Montagemethode:


Plaats:


Content

Of het nou gaat om een renovatie of nieuwbouw project, door onze ervaring en visie zijn wij in staat om vanuit de techniek een vertaalslag te maken naar een beheersbaar en degelijk plan. Kreten als luchtdichtheid, energie neutraal en onderhoudsarm zijn hierbij dagelijks aan de orde. Door gebruik te maken van digitale scans zijn we in staat om gebouwen foutloos in te lezen en vervolgens te vertalen naar bruikbare CAD bestanden. Deze worden verder uitgewerkt tot visuele presentaties, waaronder 3D impressies, om vooraf een beeld te krijgen van de uiteindelijke realisatie. Hierdoor kunnen we complexe projecten in pasklare brokken presenteren.šŸ”¢


Meer met